کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN
کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN یکی از انواع تجهیزات حفاظتی است که برای حفاظت الکترو موتور ها در برابر اختلالات شبکه استفاده می شود. رله کنترل فاز قابلیت تشخیص دادن تغییر توالی فاز، قطع یک فاز، عدم تقارن ولتاژ سه فاز، کاهش ولتاژ شبکه را دارد و از این راه از مدار حفاظت می کند
ویژگی های کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN
- حفاظت الکترو موتور ها در برابر اختلالات شبکه
- شخیص تغییر توالی فاز
- تشخیص دادن قطع فاز
- تشخیص دادن عدم تقارن ولتاژ سه فاز
- تشخیص دادن کاهش ولتاژ شبکه
- قطع سریع در هنگام بروز خطا
- قابلیت انتخاب کردن زمان وصل بعد از رفع خطا
- حفاظت در مقابل شوک ناشی از قطع و وصل متوالی برق
- دارای سیگنال های نمایشگر خطا های متفاوت و حالت عادی
طریقه راه اندازی کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN
سه فاز و نول به ترمینال های T ،S ،R و MP رله کنترل فاز متصل می شوند. تذکر: کنتاکت بی متال یا رله کنترل بار برنا الکترونیک با شستی استوپ سری می شود. در هنگامی که بعد از نصب دستگاه، سیگنال SEQU (توالی فاز) روشن بود، باید جای دو فاز روی ترمینال های رله کنترل فاز تعویض شود تا سیگنال خاموش شود.
با پیش آمدن هر یک از خطاهای گفته شده رلـه داخلی فورا قطع می شود و بعد از بر طرف شدن خطا، رله بعد از مدت زمانـی که توسط دسته DELAY تنظیـم می شود وصل می شود. تشخیص عدم تقارن مابین ولتاژ های سه فاز توسط دسته ASY.V تنظیم می شود. به طور معمول تنظیم حساسیت روی ۱۰٪ مناسب می باشد.
اصول کار کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN
بعد از وصل نول به ترمینال MP و فاز ها به ترمینال های T,S,R کنترل فاز شروع به کار می کند. بعد از اتمام زمان انتخاب شده (DELAY) سیگنال OUT روشن می شود و رله داخلی دستگاه متصل میشود. (اتصال داخلی ترمینال ۱۵ به ۱۸ متصل می شود.)
در هنگامی که اشکالی (مثل افت ولتاژ، قطع یک فاز و یا جا به جایی فاز ها) داخل شبکه سه فاز پدید آید، سیگنال خطای مرتبط روشن شده و در یک زمان با خاموش شدن سیگنال خروجی، رله داخلی هم قطع می شود (اتصال داخلی ترمینال ۱۵ به ۱۶ متصل می شود.) هر بار بعد از برطرف شدن خطا، دستگاه زمان سنجی را شروع می کند.
مشخصات فنی کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN
- ولتاژ تغذیه: ۳۸۰ ولت متناوب چهار سیمه ٪+۱۰ و ٪-۲۰
- فرکانس شبکه: ۵۰ هرتز ۵ ± هرتز
- تلفات داخلی: ۳ وات
- تاخیر در وصل: ۰/۵ تا ۴۰ثانیه – قابل تنظیم توسـط دسته DELAY
- عدم تقارن فازها: ۵ تا ٠٢ درصد – قابل تنظیم توسط دسته ASY.V
- درجه حفاظت دستگاه: IP20 مطابق با استاندارد IEC60529
- دمای کاری: -۲۰ تا +۶۰ درجه سانتیگراد
- رطوبت کاری: ٪۱۵ تا ٪۸۵
سیگنال های دستگاه کنترل فاز برنا الکترونیک مدل ASN
- OUT: در زمان عادی بودن ولتاژ شبکه و اتصال رله خروجی روشن می شود
- SEQU: در هنگامی کـه ترتیب فاز هـای شبـکه تعویض شـود روشن می شود.
- VOLT: در هنگامی که ولتاژ سه فاز به کمتر از ۳۰۰ ولت کاهش پیدا کند، روشن می شود.
- ASY.V: هنگامی که شبکه دو فاز شده است و یا عدم تقارن مابین ولتاژ فاز ها از اندازه تنظیم شده (توسط دسته ASY.V) بیشتر شود، روشن می شود.