محصولات الکترو کاوه

کلید گردان (سلکتوری) و کاربرد و آن ؟

کلید گردان چیست و چه وظیفه ای دارد؟

از زمانی که اولین کلید روشنایی به وسیله ی جان هنری هولمز در سال ۱۸۸۴، اختراع شد، فناوری کلیدها بسیار پیشرفت کرده است و با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی و کشف انواع لوازمات برقی به ویژه کلید و پریز امروزه شاهد آن هستیم که انواع کلیدها و پریزها در مدل های مختلف با کاربردهای متفاوت تولید می شود.

کلیدی وسیله قطع و وصل مکانیکی است که قادر به وصل کردن، عبور و قطع جریان ها در شرایط عادی مدار است که امکان دارد شامل شرایط اضافه بار بهره برداری تعیین شده باشد و همچنین می تواند برای مدت زمان مشخصی تحت شرایط غیرعادی مدار مانند اتصال کوتاه ، جریان را عبور دهد. کلید ممکن است بتواند جریان های اتصال کوتاه را وصل کند، اما قادر به قطع کردن این جریان نباشد.

کلید برق دو عملکرد دارد، کاملاً روشن (با بستن کنتاکت‌های آن) یا کاملاً خاموش (با باز کردن کنتاکت‌های آن).

هنگامی که کنتاکت‌های یک کلید بسته می‌شوند، سوئیچ مسیر بسته‌ای را برای گذر جریان ایجاد می‌کند و از این رو انرژی منبع به بار می‌رسد و بار آن را مصرف می‌کند.

به طور کلی کلید وسیله ای است که با تغییر حالتی که در آن به وجود می آید باعث قطع و یا وصل و همچنین تغییر وضعیت مدار الکتریکی می شود.

با توجه به این که سیستم روشنایی در تمامی اماکن عمومی و خصوصی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است از این جهت در تولید و طراحی تمامی این المان ها باید استانداردهای لازم و اصول خاص را رعایت کرده و با ویژگی های منحصر به فرد به تولید این لوازم و تجهیزات روشنایی پرداخته می شود

انواع کلید گردان

کلیدهای گردان دارای لوازم جانبی و ویژگی های منحصربه فرد برای کاربرد های مختلفی عرضه می گردد. هر یک از این کلیدها در بخشی از صنعت کاربرد خاصی را شامل می شوند.

از این کلیدها برای تامین و تغذیه انرژی دستگاه‌های صنعتی مختلف برای پیشگیری از قطعی ناخواسته و مواردی دیگراستفاده می گردد.

امروزه کلید گردان ها در انواع مختلفی عرضه می گردد که شامل موارد ذیل می باشد :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *